1 Decembrie | Eurodeputatul Cristian Bușoi: La mulți ani tuturor celor care se dedică românilor și salvează vieți

1 Decembrie | Eurodeputatul Cristian Bușoi: La mulți ani tuturor celor care se dedică românilor și salvează vieți

Eurodeputatul Cristian Bușoi, președintele Comisiei ITRE din Parlamentul European, transmite încurajări românilor de Ziua Națională a României, susținând că la 102 ani distanță de la Marea Unirea, românii vor continua tradiția strămoșilor de a lupta împotriva unei pandemii și să construiască o nouă Românie.

„1 Decembrie este un motiv de sărbătoare! Ziua României o serbăm în acest an chiar dacă suntem într-o bătălie cu un virus perfid. Cu toate acestea, nu trebuie să uităm faptul că acum 102 ani, străbunii noștri ieșiseră din Primul Război Mondial, se luptau cu Gripa Spaniolă și, cu toate acestea, puneau bazele României. Au făcut lucruri extraordinare pentru țară, au învins Gripa, au făcut Unirea și au început să construiască. Și noi acum, la 102 ani distanță, vom face același lucru. Vom învinge pandemia, vom trece peste această etapă grea și vom construi, vom dezvolta România”, a scris Cristian Bușoi pe pagina de Facebook.

De asemenea, europarlamentarul Cristian Bușoi i-a menționat în mod special pe cei din linia întâi care se luptă cu pandemia: „La mulți ani tuturor românilor! Un mesaj special doctorilor aflați în linia întâi, personalului MAI, ambulanțierilor, tutor celor care se dedică românilor și salvează vieți. La mulți ani, România! La mulți ani, români oriunde v-ați afla!”

Sursa: caleaeuropeana.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

3 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 VIDEO Priviți noua „drăcovenie” scoasă de americani din „cutia cu maimuțe”